за нас

CrossFit Varna отваря врати през ноември 2014г. и оттогава бързо набира популярност сред спортуващото общество на града и страната. Тя е е една от трите зали в България, притежаваща лиценз да предлага програмата „КросФит“.

Нашата мисия е да предлагаме възможно най-добрата услуга, с цел подобряване физическото състояние на хората и качеството им на живот. Програмата за сила и кондиция - „КросФит“, е доказала своята ефективност в глобален мащаб, а резултатите и ползите, които носи, са несравними.

Защо го правим?

Отговорът на този въпрос е следния:

Защото искаме да помагаме на хората! Да внесем „фитнес“ в живота им и да развием една общност, в която всички се подкрепяме един друг и ни е приятно да прекарваме време заедно.

Стремим се да подобрим самочувствието на всеки, като предлагаме една програма за сила и кондиция, благодарение на която хората се чувстват във „Формата на живота си“.

„КросФит“ се превърна в призвание за нас! Преподаваме основни умения за движение на човешкото тяло, които имат изключително силно въздействие и променят всеки аспект от живота на съвременния човек.

Вече имаме сериозен опит в организирането на различни спортни мероприятия, провели се на локално ниво. Най-амбициозното и голямо по мащаб е Varna Throwdown, което се организира вече три години подред и се затвърждава като най-голямото „КросФит“ състезание в България.

Амбициите ни са Varna Throwdown да стане неизменна част от календара на големите „КросФит“ турнири, привличащо елитни атлети от цяла Европа със своята атрактивна локация и сериозен награден фонд.

  • 250 активно спортуващи атлети
  • 400кв.м. модерно оборудвана зала
  • Квалифицирани треньори

varna throwdown

Varna Throwdown е състезание, вдъхновено от популярната тренировъчна и състезателна програма „КросФит“, чиято главна цел е развиването на универсалния атлет - еднакво силен, бърз, издръжлив и умел в различни сложни движения. CrossFit Varna организира VNTD за четвърта поредна година, с желанието да събере най-добрите атлети от страната и Европа в едно атрактивно съревнование на силата, издръжливостта и волята.

В миналогодишното издание на турнира участие взеха над 300 атлети (от 17 различни Европейски страни) в различни категории (вкл. ветерани и юноши до 18г.). Varna Throwdown се превърна в най-голямото „КросФит“ събитие за годината в страната, което привлича многобройна публика и предизвика широк отзвук в различни местни и национални спортни медии.

През 2019 година, в която Варна е избран за европейска столица на спорта, изданието на турнира ще бъде част от календара на събитието и ще се проведе отново с помощта и съдействието на „Община Варна“. Датите са 8ми и 9ти Юни, като ни е предоставена атрактивна локация - „Слъчевата алея“ в Морската градина на Варна, където ще бъде изградена специална арена с площ над 600 кв/м.

научете повече